Peter: 068 152 468
info@popolnsluh.si

O nas

Poskrbite za svoj sluh pravočasno!

ZGODOVINA NA HITRO!

Smo podjetje, ki deluje na preventivi zaščite sluha po meri, z bogato zgodovino, torej večletnimi izkušnjami na tem področju, katere nam pomagajo pri delu in svetovanju v tej smeri. Ker je preventiva najboljša izbira, smo se odločili, da osebam in podjetjem nudimo vso našo strokovno znanje, ki smo ga pridobili skozi leta.

ZAKAJ POPOLN SLUH?

Popolnost je nekaj, h čemu najverjetneje stremi vsaka oseba (čeprav je to v praksi skoraj nemogoče), prav tako je najbrž popoln sluh nekaj, kar si ljudje želimo »obdržati« oziroma ohraniti. Ravno zaradi tega torej takšno ime, s katerim želimo ljudem sporočiti, da je naš sluh dragocen, torej – VARUJMO SVOJ SLUH! Poskrbite za svoj sluh pravočasno!

ZAKAJ NAS IZBRATI?

“Bolje preprečiti kot zdraviti!” Naš cilj je, da se ljudje kolikor se to le da, izogibajo škodljivemu hrupu. Ker pa to vendarle ni vedno povsem mogoče, vsem strankam zagotavljamo strokovno usposobljeno pomoč in izdelke, ki so v skladu z EU smernicami. Naši proizvodi so v celoti certificirani in uporabnikom prijazni. Izdelki pa so vrhunsko dovršeni ter atraktivnega videza.