Peter: 068 152 468
info@popolnsluh.si

Čepki po meri za potapljanje

Poskrbite za svoj sluh pravočasno!

V poletnih mesecih se v vsakem prebudi vsaj »kanček« strasti do morja in odkrivanja morskih globin. Eni se s potapljanje ukvarjajo profesionalno, v mnogih pa ta ljubezen preraste v dopustniški konjiček, ki združuje jadranje, plavanje pod vodo, podvodni ribolov in potapljanje.

Čepki za potapljanje so rešitev za vse, ki uživajo v vodi in se želijo potapljati brezskrbno.

Boleče vnetje zunanjega ušesa ali sluhovoda je v poletnem času dokaj pogost pojav. Do njega najpogosteje pride zaradi vode, ki po plavanju ali drugih aktivnostih v vodi zastane v sluhovodu, kar v kombinaciji s prisotnimi bakterijami privede do okužbe. Zanimivo je, da so nekateri ljudje bolj nagnjeni k vnetjem zunanjega ušesa. Razlog za to je v obliki sluhovoda. Na to seveda ne morete vplivati, lahko pa s čepki po meri za potapljanje odstranite možnost, da bi vam boleče vnetje pokvarilo poletni dopust VIR

Narejeni so iz udobnega medicinskega materiala in se povsem prilegajo vašemu ušesu. Čepki so iz fluorescentnega materiala zato se v temi svetijo, prav tako pa plavajo na vodi, zato ni bojazni, da bi jih izgubili. Ob sami uporabi se material še nekoliko razširi in tako dodatno še bolj zatesni uho in s tem preprečuje pred neprijetnim vdorom vode v ušesni kanal. Priporočajo se vsem, prav posebej pa osebam, ki imajo takšne in drugačne težave z ušesi. Nasvet: “Zaščitite svoja ušesa pravočasno!”

Osnovni podatki:

– mehek in udoben medicinski silikon

– vstavljen filter za izenačevanje tlaka

– čepki plavajo na vodi in se svetijo v temi

– zelo dober oprijem sluhovoda, ki ob uporabi še dodatno zatesni ušesni kanal

– možnost naročila v določenih barvah

Naš zadovoljen uporabnik – Cool fotr 🙂